[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Edlug Archive Jan 2004 ]

Re: [edlug] Hylafax



I have also been trying Cerpheus
both have same error
HylaFAX scheduler on faxserver1.mydomain.net: Running
Modem ttyS0 (+44.1592.779.441): Waiting for modem to come ready

looking at the Hylafax  newslist, I think it has something to do with either
getty or the modem DTR, but not sure on how to check.
& if Hylafax is messy.. any  other suggestions?

Derek

----- Original Message -----
From: "Magnus Hebden-Smith" <magnus@xxx.xxx.xxx>
To: "Derek" <deek__f@xxx.xxx.xxx>
Cc: <edlug@xxx.xxx.xxx>
Sent: Friday, January 23, 2004 12:51 PM
Subject: Re: [edlug] Hylafax


>
> Hylafax is messy :-(
>
> What error do you get ?  Is it a hylafax error or is your ttyS not being
> released from the initial send or receive ?
>
> What does it say in xferfaxlog ?
>
>
>
>
> On Fri, 2004-01-23 at 12:34, Derek wrote:
> > Anyone used Hylafax?  got it working?
> > Thought I had fixed mine & got it working.. but now no worky... sent one
> > fax, refuses to send/recieve anymore.  I have a search through the
mailing
> > list, but thats left me more confused than before...Anyone help?
> >
> > Derek
> > -
> > ----------------------------------------------------------------------
> > You can find the EdLUG mailing list FAQ list at:
> > http://www.edlug.org.uk/list_faq.html
>
> -
> ----------------------------------------------------------------------
> You can find the EdLUG mailing list FAQ list at:
> http://www.edlug.org.uk/list_faq.html
>
-
----------------------------------------------------------------------
You can find the EdLUG mailing list FAQ list at:
http://www.edlug.org.uk/list_faq.html



This archive is kept by wibble@morpheux.org.DONTSPAMME
homepage